Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Picknickomelett

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En mättande omelett med bacon och purjolök, grönsaker och bröd är gott till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bacon i strimlor. Skölj och strimla purjolöken. Stek bacon utan fett i en stekpanna. Ta upp det. Fräs purjolöken i smör i stekpannan. Vispa ihop ägg, grädde, salt och persilja.
  2. Häll smeten i pannan och lägg i bacon. Lyft med en gaffel så att smeten rinner ner och stelnar. Lägg på ett lock och låt omeletten stelna på ovansidan.
  3. Servera omeletten varm eller kall.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.