Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Pilsnergryta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Långkok...det är värt att vänta på...sååå gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 3-4 cm tjocka bitar. Skär bort om det finns grovt fett. Salta och bryn i omgångar. Lägg över köttet i en gryta vartefter det blir färdigbrynt.
  2. Klyfta löken och skär palsternackorna i tärningar, bryn sedan dessa och lägg över i grytan. Strö över mjölet och blanda runt. Häll i vatten vitpappar och kryddpeppar samt ölen. Låt puttra tills allt är mört.
  3. Servera med kokt potatis och ev. rödbetor.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.