- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Fyllning till vårt pirog-recept, passar som hand i handske till rödbetssoppa.
Instruktioner
- Tvätta svampen & blötlägg den en stund. Funkar bra med champinioner för den som så önskar.
Strimla vitkålen & salta lite grand.
Koka svampen i vattnet den ligger i tills den blir mjuk.
Häll av vattnent, hacka svampen fint, desamma med de kokta ägget. När du har ångan uppe så finhacka även löken & stek den lite i smör. Lägg i den hackade kålen i pannan & häll över buljongen. Koka till kålen är mjuk.
När den är färdig, häll av vattnent & blanda ihop resten tilsammans med salt & peppar efter smak.
- Lycka till!!
- Smacznego!!
Publicerat den
16 mars 2008
Kommentarer
Skriv kommentar
Kanon!!!!
Ett bra recept pierogi är i stort sett samma som ryska pilmeni. Ryska piroger är något annat. Tack för receptet