Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Romrussinstubbe

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Lättlagat vuxengodis. Låt stubben vila i kylen en stund så blir den lättare att skiva.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt russinen dra i rom cirka en timma.
  2. Hacka nötterna. Grovriv mandelmassan och blanda med romrussin och valnötter. Forma till en liten stubbe, cirka 10 cm lång. Vira in den i plastfolie och låt stelna i kylen minst 30 minuter.
  3. Smält chokladen i vattenbad eller i mikro. Bred chokladen på mandelmassestubben och låt stelna. Förvara inlindad i folie i kylen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.