Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Söndagsbiff

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Gott som söndagsmat

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl örtsalt och peppar, vänd köttet i blandningen. Bryn köttet i matoljan, lägg upp på ett fat. Hacka löken och bryn den ihop med svampen ca 5 minuter. Tillsätt vin eller köttbuljong, persilja, vitlök, timjan och lagerblad. Lägg tillbaka köttet i pannan. Låt puttra under lock på svag värme i ca 30 minuter. Späd på med vatten under kokningen så inte det kokar torrt. Servera gärna med pommes eller klyftpotatis och en klick persiljesmör på köttet och varför inte en god sallad? smaklig spis !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.