Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Salsicciafärsbullar i senapsgräddsås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakrika färsbullar i en sås med sting, kanske blir en ny favoriträtt på middagsbordet? Och snabbt går det! Orkar man inte rulla bullar går det bra att klicka ut färsen direkt i pannan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och finhacka löken. Snitta korvarna och dra av skinnet. Rulla små färsbullar. Stek bullarna runt om i en het panna med ½ msk olja ca 3 minuter.
  3. Tillsätt löken och fräs i ca 2 minuter. Rör ner grädde och senap och smula i buljongtärningen. Låt småkoka i ca 5 minuter. Krydda med 2 krm salt och 1 krm peppar.
  4. Koka haricots verts i lättsaltat vatten och kyl ner. Blanda med spenaten och vänd ihop med citronsaft, 1 msk olja, 1 krm salt och ½ krm peppar.
  5. Häll av pastan, blanda med såsen och servera med salladen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.