Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sommarköttbullar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Med smak av timjan, ev vitlök och dijonsenap och mustighet av rödvin och kalvfond, blir det här riktigt goda köttbullar att njuta av till färskpotatis och en god sås eller till en köttbullssmörgås...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ströbröd, vin, äggvitor och kalvfond. Låt stå några minuter. Tillsätt köttfärs, timjan, riven vitlök och senap, salta och peppra lätt. Arbeta köttfärssmeter slät och smidig.
  2. Rulla små köttbullar och stek dom i en inte för het panna i smör och rapsolja, ca 5 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.