Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Taco-nacho-lasagne

(8 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Passar utmärkt en fredags- eller lördagskväll. Servera med krispig sallad och kall öl. Den är perfekt och enkel att göra en fredag efter jobbet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Lägg nachochipsen i en form. Bryn köttfärsen och blanda i pressad vitlök och tacokrydda. Fördela köttfärsen över nachosen.
  3. Ansa purjolöken och skölj den. Strimla purjolöken och halvera oliverna och strö dem över köttfärsen.
  4. Blanda tacosås med krossade tomater. Fördela såsen jämnt över purjolök och oliver. Rör crème fraiche så att den tunnar sig, tillsätt eventuellt 1 msk vatten. Bred crème fraiche över tomatsåsen och strö till sist på den rivna osten.
  5. Grädda mitt i ugnen i 25-30 minuter.

Kommentarer (8)

  • stinchene 14 juli 2008

    Snabbt och lätt att tillaga. Även uppskattat av de mindre i familjen. Olivernas vara eller icke vara hade vi delade meningar om...

  • camillaf14 15 juli 2008

    Den var helt OK, kommer nog laga den fler gånger.

  • karin71 17 juli 2008

    jättegoood vi åt tills vi sprack.gott med kall öl till,detta gör vi om

  • NetteR 11 augusti 2008

    Här blev det inte alls uppskattat även fast jag så lagt oliverna i eget hörn. Barnen var såå sura över att nachosarna var mjuka och flottiga. Själv skulle jag nog ha föredragit svarta oliver.

  • mysss 27 september 2008

    Jätte gott! Jag hade nachochips med ostsmak som jag gillar när jag äter vanlig tacos. Men det blev för starkt med färsen och allt så det blev ingen höjdare. Ska prova men vanliga salta nachochips nästa gång. Men annars va det jätte gott verkligen!

  • Tingeling13 12 oktober 2008

    Låter supergott. det får vi teta till helgen. Stort tack!

  • wiklund73 29 maj 2009

    Helt ok.

  • Yvonne6 13 juli 2009

    Verkar gott Mvh Yvonne

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.