Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomaticán

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Tomaticán är en traditionell chilensk god gryta med många år på nacken ;) Prova, du blir inte besviken...

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp oljan på medelvärme. Stek löken mjuk i olja i ca 4 minuter. Lägg i nötkött och vitlök och stek i en minut. Tillsätt paprika, salt, oregano, peppar och tomater. Låt det koka upp och låt det sedan sjuda i 15 minuter på svag värme. Tillsätt majs. Koka upp, och låt sjuda på svag värme i ytterligare 10 minuter. Garnera med persilja. Servera med ris eller kokt potatis.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.