Ädelmandel kyckling

Serverar: 4 portioner

Väldigt uppskattad och enkel bjudrätt

Ingredienser

  • 4 kycklingfileer
  • 1 msk smör
  • 1/2 dl riven ost
  • 3 msk flagad mandel
  • SÅS
  • 1 dl kycklingbuljong
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl creme fraishe
  • 2 msk vetemjöl
  • ca 125 g ädelost
  • 2 krm salt
  • 1 krm peppar
  • Instruktioner

    Bryn kycklingen i smör, salta och peppra. Lägg över i en form SÅS: Koka ihop grädde, creme fraishe och buljong. Tillsätt vetemjölet blandat med lite vatten. Låt såsen sjuda ett par minuter. Smula ner osten, salta och peppra. Häll såsen över kycklingen. Strö flagad msndel och riven ost över. Servera med ris och en grönsallad. Ugn 200 grader i ca 30 minuter

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben