Ägg- o tonfisklåda

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 45 minuter

Enkel lunch eller kvällsrätt med ingredienser man oftast har hemma.

Ingredienser

  • 1-2 purjolökar (beroende på storlek)
  • 4 kokta ägg
  • 185 g tonfisk i vatten på burk
  • Dill
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 2 msk kaviar
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    Skölj och skiva purjolöken och fräs den i stekpanna, eller koka den lätt i lite saltat vatten. Lägg i smord form. Skiva eller grovhacka äggen och lägg ovanpå. Salta och peppra. Fördela en burk tonfisk och klippt dill över. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs och kaviar och fördela ovanpå. Gratinera i 200 grader i 20 minuter. Servera med sallad och bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben