Äggvåfflor

Serverar: 3 portioner

Tid: 30 minuter

Inte knapriga, men goooda!

Ingredienser

  • 2 st ägg
  • 1 dl vatten
  • 2 dl standardmjölk
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 msk strösocker
  • 1 krm salt
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 msk smält smör
  • Instruktioner

    Vispa ägg, vatten, salt, socker och hälften av mjölken. Vetemjöl, bakpulver och vaniljsocker blandas och röres i äggblandningen + resten av mjölken. Sist det smälta smöret. Grädda som vanligt. Dubbla satsen om ni är riktigt hungriga. Servera med mjukvispad grädde eller vaniljglass och sylt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben