Älg Köttbullar

Våra godast köttbullar är de på älgfärs.

Ingredienser

  • 500 g älgfärs
  • 1 gul lök
  • 2 msk ströbröd
  • 4 msk mjölk
  • 1 ½ tsk salt
  • 2 ½ krm svartpeppar
  • 1 msk senap
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 ägg
  • Instruktioner

    1. Lägg ströbrödet i blöt tillsammans med mjölken och den finhackade gula löken.
    2. Tillsätt färsen, kryddor, senap, vitlök och ägget, Rör smeten ordentligt så att allt blandar sig bra.
    3. Forma små köttbullar med lätt fuktiga händer. Stek köttbullarna i en stekpanna på medelhög värme blandat med smör och olja.

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben