Den här gör du av vetedeg , marsankräm, kokos och smör. Njut den direkt eller frys in och spara .
Gör så här : Smula ner jästen i en bunke . Tillsätt mjölk och rör tills jästen löst sig . Tillsätt salt, kardemumma , socker och äggula. Ta i det mesta av mjölet . Klicka i det riktigt mjuka smöret under omrörning . Häll i mera mjöl , spar lite till utbakningen . Arbeta degen smidig och blank . Låt jäsa under duk i ca 1½ timme . Fyllning : Gör marsankrämen enligt anvisning på förpackningen, låt den svalna . Rör samman smör, råsocker kardemumma och kokos. Platta ut degen i en långpanna , ca 25 x 35 cm , med bakpapper. Låt jäsa under duk ca 30 minuter . Gör gropar i degen . Spritsa eller klicka i lite av marsankrämen. Lägg en klick kokosfyllning ovanpå.. Skala och skär äpplena i bitar. Stick ner äppelbitarna lite här var i kakan . Låt jäsa i 5 - 10 minuter. Pensla med lätt uppvispat ägg . Grädda i nedre delen av ugnen 20 - 25 min. 200 grader Pudra med florsocker precis före servering