Äppelpizza med ost och rosmarin

Serverar: 20 portioner

Tid: 30 minuter

Tilltugg till glöggen 88 kcal/port

Ingredienser

  • 1 frp pizzamix
  • 2 röda äpplen
  • 100 g stilton eller annan grönmögelost
  • 1 dl fikonmarmelad
  • 2 kvistar färsk rosmarin
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Blanda pizzamixen enligt anvisning på paketet. Stansa ut små rundlar, ca 5 cm i diameter. Lägg på plåt med bakplåtspapper. 3. Hyvla äpplen tunt mrd mandolin eller skär med kniv. Lägg en skiva på varje pizza. 4. Skär osten smått och smula över. Lägg på en klick fikonmarmelad. Repa rosmarin och strössla på toppen. 5. Grädda mitt i ugnen ca 15 minuter till fin färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben