2 msk frystorkad espresso pulver eller pulverkaffe
1 dl florsocker
2 äggulor
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader
Riv mandelmassan och rör ner ägg, äggvitor och kakao.
Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant.
Grädda kakan i nedre delen av ugnen c:a 20 minuter.
Låt kallna
Blanda grädde, kaffepulver och florsocker.
Vispa grädden tjock.
Vispa ner äggulorna.
Bred ut grädden över kakan i formen. Täck med plastfilm och frys i minst 3 timmar
Låt tårtan stå framme c:a 30 minuter före serveringen.
Min jobbarkompis bjöd på denna tårta som var helt suveränt god. Hon ganerade med 70% choklad som hon rev över. Jag fick fika sist så kakan var nästan smält men supergod rekommenderas varmt.
Min jobbarkompis bjöd på denna tårta som var helt suveränt god. Hon ganerade med 70% choklad som hon rev över. Jag fick fika sist så kakan var nästan smält men supergod rekommenderas varmt.