Amerikansk potatis och baconsallad

Serverar: 4 portioner

Lätt och gott

Ingredienser

  • 800 g kokt kall potatis
  • 1 pkt bacon
  • 200 g championer i halvor
  • 1 gul lök i ringar
  • 1 burk majs
  • 2 dl gräddfil
  • Italiensk salladkrydda
  • 4 skivor grovt bröd
  • Instruktioner

    Skiva potatisen. Stek baconet. Rör ner svamp och lök och låt det stå och fräsa med i några minuter på hög värme. Blanda potatis, bacon, championer, lök och majs i en bunke. Rör försiktigt ner gräddfilen och salladskryddan.

    Liknande recept

    4.5
    45 min
    8-10
    23

    Kommentarer (1)

    Maltemodig 24 januari 2009

    Fantastiskt god och mycket uppskattad. Den här kommer jag att göra igen.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben