Ananasfromage

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

En härlig efterrätt sedan min tid som tupperwareförsäljare på 90-talet.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 4½ msk socker
  • 3 dl vispgrädde
  • 2 ¼ dl ananasjuice
  • 1 ½ msk gelatinpulver
  • 6 ananasringar
  • Instruktioner

    Vispa ägg och socker poröst. Värm ananasjuice och gelatinpulver tills pulvret är helt löst. Vispa grädden och vänd ner den i ananasgelatinet tillsammans med äggröran. Hacka ananasringarna och vänd till sist ner dem i smeten. Häll ner alltsammans i en form t.ex Tupperwares Jelloring (går naturligtvis med vilken som helst) och frys fromagen i ca 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    gehog 1 oktober 2011

    Kalasgott! Och himla enkelt att göra. tog gelantinblad (6 st) istället för pulver.. Denna kommer på menyn vid nästa nyår! //Gert-Ove

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben