Andis mjuka chokladkakor

Serverar: 15 portioner

Tid: 30 minuter

Choklad i runda former.

Ingredienser

  • 150 g smält smör
  • 3 dl socker
  • 1 dl kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 st ägg
  • 2 dl mjöl eller majsmjöl
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Smält smöret och låt det svalna till rumstemperatur. 3. Blanda socker, kakao, vaniljsocker och bakpulver i en bunke och tillsätt smöret. 4. Tillsätt sedan 1 ägg i taget och avsluta med att blanda i mjölet till en slät smet. 5. Lägg ut små klickar med ca 5cm mellanrum på ett en plåt med bakplåtspapper. 6. Grädda i ugnen i 15 minuter och låt kakorna sedan svalna. 7. Avsluta med att sila över florsocker.

    Liknande recept

    4.9
    50 min
    12
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben