Andreas kirskålspanna

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Kirskål är en vild växande grönsak (ogräs) som är svår att utrota man kan ju försöka äta upp den, när den kommer upp till våren

Ingredienser

  • 400 g kirskålsblad
  • ½ dl olivolja
  • 6 tomater
  • Salt
  • Peppar
  • 4 vitlöksklyftor
  • Instruktioner

    1. Häll olivolja i en panna, ta i skuren vitlök och fräs lite. Lägg i kirskål i pannan och fräs den också Sedan lägger man i skurna tomater. Man skakar allt en liten stund och kryddar med salt och peppar
    2. Man kan äta den till pasta eller nudlar som vegetarisk eller som tillbehör till grillat kött. Kirskål innehåller mycket vitaminer och mineraler.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben