Angies mangochutney kyckling

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 30 minuter

En maträtt som passar både vardag och fest! En personlig favorit. Alla jag lagat den tilll har älskat den.

Ingredienser

  • 900-1000 g kycklingfilé
  • 1 liten burk creme fraiche naturell
  • 1 liten burk creme fraiche Paprika/Chili
  • 1 burk valfri mangochutney (jag kör på chutney original)
  • Curry
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Stek kycklingen tills den är helt genomstekt. Krydda med curry, salt och svartpeppar.
    2. Blanda ihop creme fraiche, matlagningsgrädde och chutney i en skål, tillsätt blandningen i stekpannan med den stekta kycklingen, blanda ihop allt, låt stå och småputtra ca 10 minuter.
    3. Servera med jasminris och en fräsch sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben