Anitas goda köttbullar

Mina köttbullar blir alltid lika omtyckta av både barn som vuxna. Ett måste på jul samt midsommarbord.

Ingredienser

  • 3 hg nötfärs
  • 3 hg blandfärs
  • 1 ½ dl stötta skorpor (ströbröd)
  • 1 ½ dl mjölk
  • 1 stor lök
  • 3 tsk Caj P. grillkrydda original
  • Instruktioner

    1. Börja med att bland skorpsmulor eller ströbröd med mjölken och låt det stå och svälla en stund.
    2. Hacka löken och stek den gyllenbrun
    3. Blanda nu nötfärsen, blandfärsen med skorpblandningen, kryddan och löken. Arbeta ihop det väl.
    4. Låt köttfärsen vila 1/2 timma så kryddan och löken blandas riktigt.
    5. Nu är det bara att forma små köttbullar och steka så att dom får en fin stekyta på varje sida och skaka om i pannan.

    Liknande recept

    4.5
    10-16
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben