Ankis Festsill

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 30 minuter

Jättegod sill till såväl midsommar som jul.

Ingredienser

  • 4 msk hackad lök
  • 2 msk hackad dill
  • 1 tsk stött kryddpeppar
  • 1 tsk stött svartpeppar
  • 1 1/2 dl strösocker
  • 2 dl krossade tomater
  • 4 msk ättika
  • 4 msk olja
  • 2 burkar matjesill i bitar
  • Instruktioner

    Finhacka löken samt dillen och lägg i en skål. Stöt kryddorna och lägg i skålen. Blanda sedan i socker, tomater, ättika och olja, rör ihop alla ingredienser. Tag därefter sillen och blanda ner i skålen, rör om försiktigt. Är festsillen gjord redan på morgonen så kan den avnjutas redan på kvällen. Låt det väl smaka!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben