Annes picknickbröd

Supergott och nyttigt bröd som är helt glutenfritt och följer LCHF. Någonting mittemellan bröd och bottenlös paj.

Ingredienser

  • ½ dl färskriven parmesanost
  • ½ dl kokosmjöl
  • 1 dl mandelmjöl
  • 2 msk pofiber
  • 2 msk fiberhusk
  • 3 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 2 äggvitor
  • 3 ägg
  • 250 g keso
  • 2 msk olivolja
  • 20 urkärnade kalamataoliver
  • Valfri örtkrydda
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader.
    2. Blanda de torra ingredienserna i en bunke och ställ åt sidan. Mixa ihop ägg och keso till en slät smet och tillsätt olivoljan. Blanda med de torra ingredienserna.
    3. Bred ut i en långpanna med ett ark bakplåtspapper i botten. tryck i oliverna och strö över valfri örtkrydda.
    4. Grädda ca 20 minuter eller tills brödet fått fin färg.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben