Picknickbröd

Serverar: 1 portioner

Tid: 10 minuter

Ett väldigt gott bröd som man kan variera sig massor med behöver ej följa receptet. Ett tips på variation är att byta salami,fetaost och tapenade mot rökt skinka,mozzarella och pesto. Ta med ut på picknick och ät.Glöm inte en skärbräda och vass kniv.

Ingredienser

  • 1 runt lantbröd
  • 200 g inlagd grillad paprika
  • 1 kruksallad
  • 200 g fetaost
  • 200 g skivad salami
  • 3 msk tapenade
  • 50 g färskost typ Philadelphia
  • Instruktioner

    1. Skär av ett litet lock på brödet och gröp ur innehålet, spara ca 3 cm "brödvägg" runt om
    2. Låt paprikan rinna av i ett durkslag. Klä sen väggarna i brödets hålrum med salladsblad.
    3. Varva med fetaost, salami, paprika, tapenade och sallad i hålrummet.
    4. Klistra igen hålet med philadelphiaost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben