Ansa kycklingen och lägg den i en ungsäker form. Dela bananen i skivor och fördela över kycklingen. Lägg den krossade ananasen över och salladskryddan.
Strimla och fräs baconet i en stekpanna på medelvärme. Låt rinna av på hushållspapper. Vispa grädden, blanda i purén och täck över.
Servera jordnötter bredvid för alla kanske inte vill ha det. Gratinera i 225°C, 15-20 min.
tjena detta var en riktigt god flygande jakob har både provat med och utan banan och tycker om båda även om jag inte brukar gilla banan, hade ingen salladskrydda så det gick ändå och struntade i jordnötterna och tog rostade solrosfrön istället funkar utmärkt
tjena detta var en riktigt god flygande jakob har både provat med och utan banan och tycker om båda även om jag inte brukar gilla banan, hade ingen salladskrydda så det gick ändå och struntade i jordnötterna och tog rostade solrosfrön istället funkar utmärkt