Annorlunda potatissallad

Serverar: 4 portioner

Härlig sallad till grillat kött och korv. Salladen är också mycket god som ensamrätt med bröd till.

Ingredienser

  • 6 kokta medelstora potatisar
  • 1 påse salladsgrönsaker, 600 g
  • 2 hårdkokta ägg
  • Sås
  • 1/2 dl majonnäs
  • 2 dl keso
  • 2 dl naturell yoghurt
  • 2 tsk senap
  • 1 krm svartpeppar
  • 1/2 tsk salt
  • Instruktioner

    1. Tina grönsakerna, skiva potatisen och hacka äggen.
    2. Blanda såsen av alla ingredienserna.
    3. Varva potatis, grönsaker och sås. Strö över de hackade äggen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Arkenstone 29 maj 2010

    Har inte provat rätten i sin helhet, men jag använde "sås"-receptet till att göra en potatissallad man kan äta med gott samvete. Tillsatte hackad gurka som jag saltat av först och lite pressad vitlök. Riktigt gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben