Ansjovisfylld paj
Serverar:
4-6 portioner
Tid:
25 minuter
Kanske i stället för Janssons frestelse
Ingredienser
Pajdeg
125 g margarin
2 dl vetemjöl
1 dl grahamsmjöl
2 msk kallt vatten
Fyllning
1 gul lök
3 hårdkokta ägg
100 g ansjovisfilé
1 msk hackad gräslök
1 msk hackad persilja
1 dl riven ost
Instruktioner
Kör ihop pajdegen i matberedaren. Tryck ut den i en pajform och förgrädda i 10 min i 200 g ugn.
Fräs löken mjuk i litet margarin Blanda ner hackade ägg och ansjovisfilé. Blanda även ner det kryddgröna.
Lägg i fyllningen i pajskalet och strö över osten. Höj värmen till 225 g och gratinera ca 10 minuter
Liknande recept
Chokladkola paj
4.5
14-16
2
Nikko's Paj a' Mozarella
5
1 h
6
2
Tex Mex Paj
4
5
1
Nöt och chokladtryffel paj
10-12
Popcorn paj med kolasås
5
12
5
Paj med Västerbottenost och romröra
4.6
6-8
3
Vår paj
4.5
1 h
4
2
Maya´s Bacon & Kantarell Paj
3.4
50 min
5-6
16
Paj med sting
4.3
4-5
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!