Ansjovisfylld paj

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 25 minuter

Kanske i stället för Janssons frestelse

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 125 g margarin
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 dl grahamsmjöl
  • 2 msk kallt vatten
  • Fyllning
  • 1 gul lök
  • 3 hårdkokta ägg
  • 100 g ansjovisfilé
  • 1 msk hackad gräslök
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Kör ihop pajdegen i matberedaren. Tryck ut den i en pajform och förgrädda i 10 min i 200 g ugn.
    2. Fräs löken mjuk i litet margarin Blanda ner hackade ägg och ansjovisfilé. Blanda även ner det kryddgröna.
    3. Lägg i fyllningen i pajskalet och strö över osten. Höj värmen till 225 g och gratinera ca 10 minuter

    Liknande recept

    4.5
    1 h
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben