Apelsinsoppa med banan och ingefärsgrädde

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 15 minuter

En härligt frisk och god soppa. Mycket enkel och snabb att göra.

Ingredienser

  • 1 l apelsinjuice
  • 2 msk potatismjöl
  • 1-2 tsk kakao
  • 2-3 msk strösocker
  • 2 bananer
  • Topping
  • 2 dl vispgrädde
  • 1 tsk ingefära (mald)
  • 1 msk strösocker
  • Instruktioner

    Rör ner potatismjöl, kakao och strösocker i lite av juicen i en kastrull. Vispa ner resten av juicen. Skär bananerna i skivor och rör ner. Koka upp under konstant omrörning. Ta kastrullen av plattan när första bubblorna kommer. Låt soppan svalna av lite före servering. Vispa grädden och smaksätt med ingefära och socker. Servera soppan ljummen med en klick grädde i.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben