Aprikos och hallonsås från Maine
Serverar:
6 portioner
Den perfekta såsen till efterrätter.
Ingredienser
350 g skalade urkärnade aprikoser
450 g färska hallon
125 ml äppeljuice
2 msk pressad citronjuice
0,6 dl strösocker
Instruktioner
Lägg aprikoserna tillsammans med hallonen i en matberedare och gör en puré.
Sila dem över en kastrull så hallonkärnorna försvinner. Blanda ner återstående ingredienser och låt såsen sjuda tills den tjocknar.
Servera såsen till frukt, sockerkakor, glass eller till suffléer.
Liknande recept
Frozen Chessecake med varm hallonsås
5
8 h
16
1
Aprikos och timjanfylld kycklingfilé med fetaostpotatis
5
4
3
Chutney av äpplen och aprikoser
4
1 h 30 min
2
Torkade aprikoser doppade i choklad
10 h 20 min
Glöggkokta aprikoser med västerbottensost
4.3
25
3
Bovetelimpa med aprikoser och frön
4.2
1
5
Kanel- och kardemummakaka med äpple och aprikos
4
1
Chokladdoppade aprikoser
Mörkt bröd med aprikoser
6 h
2
Kommentarer (1)
king200
23 juli 2008
till glass oooo underbar
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!
till glass oooo underbar