Arraksbollar

Serverar: 20 portioner

Populära både hos stora och små

Ingredienser

  • 5 dl blandade kaksmulor
  • 25 g smör eller margarin
  • 50 g mörk blockchoklad
  • 2 msk punsch eller arrak
  • garnering
  • 75 g mörk blockchoklad
  • chokladsrössel
  • Instruktioner

    Riv eller mal kakorna finns matberedare så använd gärna denna blanda ner smöret. Smält chokladen över ett vattenbad och blanda ner tillsammans med punschen eller arraken arbeta massan smidig. Rulla smeten till bollar och ställ dem därefter kallt verkar smeten kladdig så ställ den kallt en stund innan den rullas. Smält chokladen till garneringen i varmt vattenbad doppa bollarna i chokladen och rulla dem sedan i srösslet.

    Liknande recept

    5
    20 min
    15
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben