Arraksbollar

Serverar: 20 portioner

Ett till recept med sockerkaka eller torra bullar.

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 1 dl ljust muscovadosocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 msk siktat kakaopulver
  • 3 dl sockerkaka eller torra bullar i smulor
  • Flaggpunsch eller arraksessens efter smak
  • Garnering
  • Chokladströssel
  • Instruktioner

    1. Vispa eller rör smör, kakaopulver, muscovadosocker och vaniljsocker pösigt.
    2. Blanda i brödsmulorna och droppa i punsch eller arrak efter smak. Rör om tills allt är blandat, ställ kallt.
    3. Forma smeten till små runda bollar och rulla dem i strössel.

    Liknande recept

    5
    20 min
    15
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben