AT:s goda Pasta (med lax,räkor, kräftstjärtar)

Serverar: 2 portioner

Tid: 15 minuter

Sabb pastarätt som bara smakar mer........Njut......!

Ingredienser

  • 1 dl vitt vin
  • ½ st fiskbuljong tärning
  • 1 burk creme fraiche
  • citronpeppar
  • vitpeppar (efter egen smak)
  • 1 dl gräslök (hackad)
  • 100 g gravad lax
  • 1 dl skalade räkor
  • 1 dl kräftstjärtar
  • Instruktioner

    1. Sjud vin, lägg i buljong tärningen, tillsätt creme fraichen, rör i pepparn + gräslöken, låt det puttra i 2 minuter Lägg i lax, räkor och kräftstjärtar rör om och låt det bara bli varmt.
    2. Servera med färsk Tigliatelle (pasta)

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    dotcom 1 juni 2011

    Tack för ett bra recept. En perfekt gryta/sås. Går bra utan pasta också, med t ex kokta grönsaker. Är "LCHF-are" . Funkar hur bra som helst. Använder den ofta, och varierar innehållet, typ rökt eller färsk lax. Eller ibland med bara kräftstjärtar. Själva grunden är gudomligt god :-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben