Australisk marinad till nötkött

Serverar: 4 portioner

Fyllig sås att marinera i, och att servera till grillad entrecote eller biff!

Ingredienser

  • 2 dl majsolja
  • 1/2 dl Kikkomansoja
  • 1 dl vanlig chilisås
  • 2 dl rödvin
  • 2 dl ananasjuice, från burk med ringar
  • 2 msk paprikapulver
  • 2 msk Kockens grillkrydda
  • 1 msk grovmald svartpeppar
  • 1 msk vitlökspulver eller 2-4 pressade vitlöksklyftor
  • 1 tsk cayennepeppar
  • Instruktioner

    1. Vispa ihop alla ingredienser.
    2. Marinera köttet 6-8 timmar eller över en natt i en del av marinaden. Resten kan användas som tillbehör till det grillade köttet.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    begeanka 8 oktober 2008

    MUMSIGT!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben