Bacon-, ädelost- och paprikapasta

Serverar: 6 portioner

Ett recept jag slängde ihop i dag, blev himla gott, kommer jag att göra fler gånger.

Ingredienser

  • 5 dl crème fraiche
  • 4 pkt bacon
  • 2 gula lökar, finhackade
  • 2 gula paprikor, finhackade
  • 200 g frysta broccolibroketter
  • 150 g gräddädelost
  • 1½ dl chilisås
  • Grillkrydda
  • Aromat
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 4 tomater, finhackade
  • Instruktioner

    1. Börja med att finhacka bacon och stek i omgångar, lägg över på hushållspapper och låt rinna av.
    2. Koka broccolin ca 5 minuter, låt rinna av och kallna.
    3. Stek lök och paprika, ställ åt sidan.
    4. Ta fram en stor kastrull (själv använde jag en wokpanna av teflon). Häll i bacon, lök, paprika och crème fraiche och rör om och låt koka upp. Blanda efter en stund i smulad ädelost, chilisås samt tomaterna, krydda och låt koka ihop.
    5. Servera med pasta eller bara en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben