Bacon och äggröra på smörgås

Bacon och äggröra på smörgås

Ingredienser

  • Fullkornsbröd
  • Ägg
  • Grädde
  • Mjölk
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • Bacon
  • Sallad
  • Gräslök
  • Instruktioner

    Blanda gräddmjölk (lika delar grädde och mjölk) med ägg (1 dl per ägg). Smält smör i en stekpanna och grädda på medelhög värme under försiktig omrörning tills äggröran stelnat. Smaka av med salt och peppar. Smöra en brödskiva, lägg på äggröra och knaperstekt bacon. Garnera med sallad och skuren gräslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Frukostvanor som varar!
    Det kan kännas både präktigt och barnsligt att uppmuntra till bra f...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben