Bacon- och pepparrotssill

Bacon och sill en lyckad kombination med sting av pepparrot.

Ingredienser

  • 1 burk löksillsfilé, 540 g
  • 140 g bacon, 1 paket
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk riven pepparrot
  • 1 tsk flytande honung
  • ½ krm nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Ta upp sillen ur lagen och låt rinna av. Skär baconet i små bitar och knaperstek i torr stekpanna. Låt rinna av och kallna på hushållspapper.
    2. Blanda ihopp creme fraiche, majonnäs, pepparrot, honung och peppar.. Vänd i sillen och baconet, spara lite bacon till garnering. Låt sillen dra 1 dygn i kylskåp. Strö över det sparade baconet före servering. Hållbar en vecka i kyl.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben