Senaps- och pepparrotssill

Serverar: 4 portioner

Senaps- och pepparrotssill. Den var stark men väldigt väldigt god

Ingredienser

  • 1 förp 5 -minuterssill
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl créme fraiche
  • 2 msk söt senap , skånsk eller apotekssenap
  • 1.5 msk dijonsenap
  • 1 msk råsocker
  • 0.5 msk vinäger
  • 4 msk fint riven pepparrot
  • 1 dl fint hackad gräslök
  • nymalen vitpeppar
  • dill eller gräslök , till garnering
  • Instruktioner

    1. 1. Låt sillen rinna av väl och skär den i bitar. Lägg upp på ett fat, i en skål eller en burk.
    2. 2. Blanda samman alla ingredienserna till såsen och smaka av. Vänd ihop den med sillen och garnera med dill eller gräslök.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben