Dill- och pepparrotssill

Serverar: 4-6 portioner

Sill, här tillsammans med dill och pepparrot i krämig yoghurt, får mer smak om den får stå till sig lite längre. Men i det här receptet använder du 5-minuterssill så då räcker det om den får dra ett par timmar.

Ingredienser

  • 1 förpackning 5-minuterssill, 420 g
  • ½ rödlök
  • 2 dl Arla Köket turkisk meze matyoghurt
  • 1 msk majonnäs
  • ½ dl finhackad dill
  • ½ tsk ättiksprit
  • 1 tsk honung
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 msk riven pepparrot
  • Instruktioner

    1. Skölj sillen. Skär filéerna i 2 cm breda bitar och rödlöken i tunna ringar.
    2. Blanda yoghurt, majonnäs, dill, ättiksprit, honung och svartpeppar.
    3. Vänd ner rödlök, pepparrot och sill. Låt stå i kyl ett par timmar innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben