Baconfylld äggakaka

Ett recept jag haft i min receptsamling länge,men som jag inte testat förrän nu. Helt ok och kommer att serveras fler gånger hemma hos oss.

Ingredienser

  • 1 paket bacon
  • 1 dl mjöl
  • ½ tsk salt
  • 3 dl mjölk
  • 3 ägg
  • smör
  • Instruktioner

    Skär baconet i bitar och fräs det i en stekpanna. Låt det rinna av på hushållspapper. Vispa ihop mjöl, salt och hälften av mjölken. Tillsätt sedan resten av mjölken, äggen och bacongräset. Grädda äggakakan i en stekpanna på ganska svag värme. När smeten stelnat vänd den med hjälp av en tallrik och grädda den andra sidan. Servera med en sallad eller lingonsylt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben