Baconinlindad kycklingfilée med fyllning

Serverar: 4 portioner

Supergott!

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 burk crème fraiche franska örter, 2 dl
  • 4 färska champinjoner
  • 1 pkt bacon, 120 g
  • 6 schalottenlökar
  • 3 tsk citronpeppar
  • 3 tsk grillkrydda
  • Instruktioner

    1. Krydda filéerna med peppar & grillkrydda, stek dem sedan på svag värme. Skär därefter ett snitt i varje filé.
    2. Fyllningen: Hacka svampen i småbitar och blanda tillsammans med crème fraichen. Fyll sen kycklingen med blandningen och linda två baconbitar runt.
    3. Skala lökarna och lägg dem i en ugnsform tillsammans med kycklingen. Gratinera 20 minuter på 225 grader.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben