Baconinlindad kycklingfilée med fyllning
Serverar:
4 portioner
Supergott!
Ingredienser
4 kycklingfiléer
1 burk crème fraiche franska örter, 2 dl
4 färska champinjoner
1 pkt bacon, 120 g
6 schalottenlökar
3 tsk citronpeppar
3 tsk grillkrydda
Instruktioner
Krydda filéerna med peppar & grillkrydda, stek dem sedan på svag värme. Skär därefter ett snitt i varje filé.
Fyllningen: Hacka svampen i småbitar och blanda tillsammans med crème fraichen. Fyll sen kycklingen med blandningen och linda två baconbitar runt.
Skala lökarna och lägg dem i en ugnsform tillsammans med kycklingen. Gratinera 20 minuter på 225 grader.
Liknande recept
Fyllda kycklingfiléer med smak av medelhavet
4.7
4
5
Rabarberpaj med krämig fyllning
4.4
6-8
10
Ädelostfyllda kycklingfiléer med rosépepparsås
4.7
4
6
Kakor med fyllning
4.3
20
3
Baconinlindad fläskfilé med halloumifyllning
4.7
2-3
2
Ostfyllda kycklingfiléer med bacon
4
4
1
Nyttigare piroger med olika fyllningar
4.7
16
34
Marinerade kycklingfiléer (ViktVäktarna)
4
2
Sallad med frasstekta kycklingfiléer
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!