Serverar: 4 portioner
Maträtt som sköter sig själv i ugnen.
Ugn: 200 grader. Smörj en ugnssäker form. Skär ett snitt längs med filéerna. Fyll med ädelost och tryck ihop köttet. Lägg filéerna i formen. Pensla dem med soja och strö över dragon. Vispa samman grädde och smulad rosépeppar. Häll såsen över filéerna. Ställ in formen i nedre delen av ugnen, ca 30 minuter, kolla att dom är klara. Skär gärna filéerna i skivor innan de serveras med kokt ris och sallad.
Åh, va gott! Högsta betyg! /Tandri
Underbart jättegott! Rekomenderas varmt!! Lägger även in en bild på gratängen.
Full pott från oss också. Både barn och gäster åt och tog mer. Verkligen gott. :)
Detta var supergott, kommer vi göra fler gånger
Tack för receptet, full pott i poäng, sen säger jag bara en sak: MUMSIGT.
Gott och mycket tacksamt att laga och bjuda på. Alla gäster tyckte om denna maträtt. Tack för ett bra recept!