Ädelostfyllda kycklingfiléer med rosépepparsås

Serverar: 4 portioner

Maträtt som sköter sig själv i ugnen.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 125 g Kvibille ädelost
  • 2 tsk soja
  • 1/2 tsk dragon
  • 3 dl grädde
  • 2 tsk rosépeppar
  • Instruktioner

    Ugn: 200 grader. Smörj en ugnssäker form. Skär ett snitt längs med filéerna. Fyll med ädelost och tryck ihop köttet. Lägg filéerna i formen. Pensla dem med soja och strö över dragon. Vispa samman grädde och smulad rosépeppar. Häll såsen över filéerna. Ställ in formen i nedre delen av ugnen, ca 30 minuter, kolla att dom är klara. Skär gärna filéerna i skivor innan de serveras med kokt ris och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (6)

    tandri 20 februari 2008

    Åh, va gott! Högsta betyg! /Tandri

    Heisjo 16 mars 2008

    Underbart jättegott! Rekomenderas varmt!! Lägger även in en bild på gratängen.

    enAnnan 4 maj 2008

    Full pott från oss också. Både barn och gäster åt och tog mer. Verkligen gott. :)

    malisg 25 juni 2008

    Detta var supergott, kommer vi göra fler gånger

    Lennart_58 10 november 2009

    Tack för receptet, full pott i poäng, sen säger jag bara en sak: MUMSIGT.

    Carolair 8 april 2012

    Gott och mycket tacksamt att laga och bjuda på. Alla gäster tyckte om denna maträtt. Tack för ett bra recept!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben