Fyllda kycklingfiléer

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Snabbt och extremt enkelt att tillaga! (Halvsöligt) Karln min älskar det! ;)

Ingredienser

  • 2 kg kycklingfiléer
  • 600 gram philadelphiaost vitlök och örter
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 röd paprika
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader
    2. Fyllning: Finhacka paprikan, pressa vitlöken och blanda ner det och Philadelphiaosten i en lagom stor bunke
    3. Tillagning: Se till så att kycklingen är ordentligt upptinad Förstek filéerna tills de får en fin yta, de ska EJ vara genomstekta Skär en så stor ficka som möjligt i varje filé Fyll sedan filéerna med fyllningen. Förslut öppningen, antingen knyter du ett stek snöre runt filén eller så kan du "nåla" igen öppningen med hjälp av tandpetare Lägg filéerna i en ugnsform och låt dem stå i ugnen i ca 30 minuter, 175 grader
    4. Servera gärna med ris & en god grönsallad till. Potatis och pasta går även jätte bra att servera kycklingen till.
    5. Om det blir kvar av fyllningen kan man snabbt koka upp den och servera den bredvid, blanda ut med en gnutta vatten så blir den mer såsig.
    6. Smaklig måltid!!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben