Snabbt och extremt enkelt att tillaga!
(Halvsöligt)
Karln min älskar det! ;)
Ingredienser
2 kg kycklingfiléer
600 gram philadelphiaost vitlök och örter
3 vitlöksklyftor
1 röd paprika
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader
Fyllning:
Finhacka paprikan, pressa vitlöken och blanda ner det och Philadelphiaosten i en lagom stor bunke
Tillagning:
Se till så att kycklingen är ordentligt upptinad
Förstek filéerna tills de får en fin yta, de ska EJ vara genomstekta
Skär en så stor ficka som möjligt i varje filé Fyll sedan filéerna med fyllningen.
Förslut öppningen, antingen knyter du ett stek snöre runt filén eller så kan du "nåla" igen öppningen med hjälp av tandpetare
Lägg filéerna i en ugnsform och låt dem stå i ugnen i ca 30 minuter, 175 grader
Servera gärna med ris & en god grönsallad till.
Potatis och pasta går även jätte bra att servera kycklingen till.
Om det blir kvar av fyllningen kan man snabbt koka upp den och servera den bredvid, blanda ut med en gnutta vatten så blir den mer såsig.