Rosépepparsås

Serverar: 2 portioner

Jättegod till kyckling och klyftpotatis. Brukar alltid göra extra för det går alltid åt.

Ingredienser

  • 1/2 gul lök
  • 2-3 tsk krossad rosépeppar
  • 2 dl créme fraiche
  • 1/2 buljongtärning
  • 1 msk tomatpuré
  • 1/2 msk soja
  • 4 msk vatten
  • Instruktioner

    1. Skala och hacka löken. Fräs lök och peppar på svag värme.
    2. Tillsätt vattnet och låt "koka" ihop under lock någon minut.
    3. Tillsätt resten av ingredienserna och låt såsen få ett uppkok.

    Liknande recept

    4.8
    20 min
    6
    2

    Kommentarer (1)

    annabu 22 april 2011

    Den här såsen är sååååå himla god. Själv kör jag hälften grädde hälften creme f, tycker det är snäppet godare :) Men det är en helt klart 5:a, supergott till grillat och alla jag bjudit den på vill ha receptet...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben