Rosépepparsås till fisk och skaldjur
Enkel och god sås till bl.a. lax.
Ingredienser
2 dl fiskbuljong
2 dl crème fraiche
1 tsk stött rosépeppar
½ tsk salt
Instruktioner
Koka upp fiskbuljongen i en kastrull.
Klicka i crème fraiche under fortsatt kokning. Låt koka 5-10 minuter utan lock.
Tillsätt rosépeppar och salt.
Liknande recept
Fisk på grönsaksbädd
45 min
4
Fisk på spenatbädd
45 min
4
Buavärstingen (förrätt med skaldjur)
5
30 min
4
3
Fisk med frasigt täcke
4.3
40 min
4-6
2
Fisk i gott sällskap
4
40 min
4
2
Fisk i ugn
4.7
50 min
2-3
3
Fisk i ugn med grönsakstäcke
4.4
4
7
Fisk med wokade grönsaker
30 min
2-3
Aromsmör fisk
6-8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!