Baconlindad fetaostkyckling

Serverar: 2-6 portioner

Enkelt men ett riktigt festrecept! Har inte några mått på ingredienserna men ta som du tror -det är inte så svårt att få det rätt. Var försiktig med Balsamvinägern för den är smakrik.

Ingredienser

  • Kyklingfilé
  • Matlagningsgrädde
  • Vitt vin
  • Timjan
  • Olivolja
  • Fetaost
  • Baconskivor
  • Balsamvinäger, sparsamt
  • Salt
  • Peppar
  • (Vitlök)
  • Instruktioner

    1. Blanda timjan med olivoljan till en lös pasta. Snitta kyclingen och stick in fetaost i skivor. Bred över timjanröran i ett tunt lager och linda baconskivirna runt. Stek i stekpanna med höga kanter på båda sidorna så att du får färg och att den börjat bli stekt inuti. Tillsätt grädden och vinet. Låt småputtra tills kycklingen är genomstekt. Smaka av med salt, peppar, balsamvinäger och ev vitlök.
    2. Servera med ris och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    sandra_b84 28 juli 2009

    Mycket god =)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben