Baconlindad kyckling

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Åt detta på en tjej middag! Super gott!

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 100 g naturell färskost. Eller smaksatt creme bonjour
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 paket bacon
  • 4 bakpotatisar eller små potatisar, skär dem i halvor
  • 150 g fetaost
  • 2,5 dl creme fraiche
  • Svartpeppar från kvarn
  • Instruktioner

    1. Skölj och picka potatisen. Baka den i ugnen. Skär en djup ficka i kycklingfiléerna och fyll dem med färskosten. Krydda med salt och peppar. Linda baconskivorna runt kycklingfiléerna. Stek kycklingfiléerna i panna, runt om. Sätt sedan in dem i ugnen ca 20-30 min. Kontrollera att kycklingen är färdig d v s att köttsaften är klar utan rosa inslag. Blanda ihop såsen, smula fetaosten och ställ kall in i kylen innan servering.
    2. Servera kycklingfiléerna med potatis, fetaost sås och en härlig sallad!

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    hjorth159 21 februari 2008

    Detta var jättegott tycker vi,

    030606 2 mars 2008

    Vi tycker också att detta var hemskt gott.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben