Baconsås

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 40 minuter

Enkel och god, perfekt till pasta.

Ingredienser

  • 3 pkt bacon à 125 g
  • 1 brk crème fraiche 200 g
  • 3 dl grädde
  • ½ purjolök
  • ½ dl Sweet chilisås
  • 1 brk champinjoner
  • Salt efter smak
  • Peppar efter smak
  • 1 msk mjöl
  • ½ dl vatten
  • Mjölk efter tycke
  • Instruktioner

    1. Skär baconen i mindre bitar, stek på dem. Strimla purjon och ha ner i en gryta tillsammans med crème fraiche, sweet chilisås, grädde och champinjoner med spadet. Rör om och ha ner baconen. Låt puttra tills purjon är mjuk, red av med mjöl och vatten. Tillsätt mjölk för bra konsistens, salta och peppra.
    2. Servera med sallad och pasta.

    Liknande recept

    4.9
    45 min
    4-6
    16
    30 min
    4-8

    Kommentarer (3)

    StudentEllen 19 april 2011

    gott och enkelt att göra!

    Marre73 19 april 2011

    Tack,så är det med de flesta av mina recept ärligt talat.Jag vill att mat ska smaka bra,gå fort att göra och gärna sköta sig själv i ugn,dock inte i detta recept.

    christincarlsson 11 augusti 2011

    Helt ok.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben