Kyckling med baconsås och spaghetti

Serverar: 4 portioner

Syndigt gott.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 pkt bacon
  • 1 burk creme fraiche (8%)
  • Grillkrydda
  • Timjan
  • Cayennepeppar (efter eget bevåg)
  • 1 purjolök
  • 2 paprikor i olika färger
  • Instruktioner

    1. Klipp filéerna i bitar. Stek tills de är genomstekta. Krydda med grillkryddan. Stek ytterligare en stund.
    2. Tag upp kycklingen. Skär grönsakerna i lagom stora bitar och bryn dem lätt. Klipp baconen i strimlor och stek dem tills de har fått färg. Tag upp baconen och lägg på hushållspapper och låt fettet rinna av.
    3. Lägg tillbaka baconet och grönsakerna i den sköljda pannan, häll i fraiche och krydda med timjan. Låt det puttra samman. Servera med spaghetti och en grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    pleta 28 oktober 2011

    Jag hittade detta recept i en viktväktarkokbok. Den enda skillnaden är att enligt receptet så ska man ha i champinjoner också. God sås i alla fall.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben