Majschips med baconsås

Serverar: 4 portioner

Mycket gott fredagstilltugg eller vilken dag du vill. Kan också blanda ner lite kyckling i mindre bitar.

Ingredienser

  • 140 g bacontärningar
  • ½ finhackad rödlök
  • 2 krm salt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 3 dl gräddfil
  • 1 påse tortillachips
  • Instruktioner

    Ugn 200 grader. Stek baconet i en stekpanna och låt det rinna av på hushållspapper. Blanda bacon, rödlök, salt, vitlök och gräddfil till en sås och ställ kallt några timmar. Lägg in majschipsen i ugnen så de blir varma utan att få färg, ca 10 minuter. Ät och njut.

    Liknande recept

    4
    40 min
    4-6
    3
    4.9
    45 min
    4-6
    16

    Kommentarer (1)

    hunnebotjejen 1 januari 2009

    Gott , gott , gott

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben